- Haal uit de bladerdeeg de hartjes of 1 groot hartje zoals je wenst
- Prik in de hartjes, leg op bakpapier en bakplaat, leg erop een siliconen matje of bakpapier
- Bak voor 10 min, na 10 min haal siliconen matje of bakpapier eraf en opnieuw 10 min
- Maak ondertussen de créme voor op de taartjes voeg hiervoor 500 gr melk, 2 eieren, 2 eidooiers, 45 gr bloem ( patisserie, spelt ..), 2 eetl vanillesuiker of 1 zakje, 70 gr ( alternatieve suiker) stel 6 min/90 graden/snelheid 4
- Mix nog even 5 sec/snelheid 9, voeg toe aan een kom, sluit af en laat afkoelen
-Maak ondertussen de “gel” voor op de taart, voeg hiervoor 60 gr confituur (peren, perzik) toe 60 gr water 15 sec/snelheid 3.5
- Haal uit
- Na de 20 min haal de taartjes uit oven ( controleer of ze goed gebakken zijn)
- Laat ze afkoelen
- Voeg de crème toe op de taartjes, haal het kroontje uit de aardbei, snij ze in dunne schijfjes leg ze op de taartjes en werk af met de “gel”
- Geniet van de gezichtjes aan wie je deze geeft :)