200 gr aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2x2 cm)
100 gr wortelen, geschild en in plajes (0,5 cm)
1 rode paprika, zonder zaadjes en in blokjes van 1 op 1 cm
1 gele paprika, zonder zaadjes en in blokjes van 1 op 1 cm
Instructies
- Doe knoflook, peterselie, mosterdzaadjes, in de mengbeker , hak 3 sec / snelheid. 8 .
- Doe het mengsel in een kom voeg er de zeste van 1 citroen en en 1 theelepel komijnpoeder bij, zet opzij.
- Doe de uien in de mengbeker en hak 5 sec / snelheid 5 Spatel naar beneden.
- Voeg de olijfolie, de tomatenpuree en het rundvlees toe :10 min. / 120 ° C / linksomdraaien / snelheid lepeltje.
- Voeg de paprikapoeder, zout, peper en rode wijn toe, kook zonder maatbeker maar met anti-spatdeksel (of varomamandje bij tm5 – tm31) 20 min. / 100 ° C / linksomdraaien / snelheid lepeltje .
- Voeg het gereserveerde aromatische mengsel, 250 gr water en bouillon blokje/pasta toe, kook opnieuw met antispatdeksel ( of varomamandje) 30 min. / 100 ° C / linksomdraaien / snelheid lepeltje .
- Voeg de aardappelen, wortelen en paprika's toe, kook opnieuw met het antispatdeksel ( of varomamandje):30 min. / 100 ° C / linksomdraaien / snelheid lepeltje.