Alleskunner, dé plek waar je terecht kunt voor alles wat te maken heeft met koken en bakken. Wij zijn Sabrina Crijns en Steven Sanders, beide ervaren koks en oprichters van Alleskunner.

Over ons Sabrina en Steven
Bij Alleskunner staat het plezier en de beleving van onze gasten centraal. We vinden het geweldig om te zien hoe mensen elkaar inspireren en nieuwe smaken ontdekken. In ons Kokirina kookatelier te Brugge gaat het niet alleen om het bereiden van gerechten, maar ook om het samen beleven van een culinaire ervaring. Kom langs en laat je verrassen door onze passie voor koken!

Bij ons kun je niet alleen terecht voor de aankoop van de Thermomix, maar ook voor het volgen van kookworkshops en het krijgen van culinaire tips en adviezen. Wij zijn gepassioneerd over alles wat met koken te maken heeft en willen onze kennis en ervaring graag met jou delen. Of je nu een beginnende kok bent of al jarenlang ervaring hebt, bij Alleskunner ben je aan het juiste adres.
Sfeer alleskunner - Kookatelier Brugge
Sfeer Brugge Kokirina Kookatelier
Thermomix sfeer kennismakingsworkshop
Thermomix sfeer Kookatelier
Thermomix Sabrina Crijns
Sabrina Crijns
Sabrina Crijns heeft jarenlange ervaring in de culinaire wereld. Ze heeft een passie voor het creëren van heerlijke gerechten en het delen van haar kennis met anderen. Ze heeft veel ervaring met het geven van kookworkshops en het begeleiden van groepen bij het bereiden van heerlijke gerechten.

"Ik geniet enorm van het geven van kookworkshops en het delen van mijn kennis en ervaringen met onze gasten. Het is fantastisch om te zien hoe mensen met elkaar in contact komen en samen iets lekkers op tafel zetten. Het koken boeit me enorm en ik verdiep me graag in de verschillende keukens van over de hele wereld. Die kennis deel ik maar al te graag met onze gasten, zodat zij thuis ook kunnen genieten van de meest bijzondere gerechten."
Steven Sanders
Steven Sanders is een ervaren chef-kok. Steven is ook een expert in het gebruik van de Thermomix en kan je alles vertellen over de mogelijkheden van dit geweldige keukenapparaat.

"Samen met Sabrina vorm ik een geweldig duo. We delen dezelfde passie voor koken en het is fantastisch om te zien hoe onze samenwerking tot de mooiste resultaten leidt. Ik heb een koksopleiding gevolgd. Bij Alleskunner kan ik mijn kennis en ervaring delen met onze gasten en hen laten kennismaken met de meest bijzondere smaken en technieken.

Een van de technieken die mij bijzonder intrigeert is traaggaren. Het is fascinerend om te zien hoe een stuk vlees dat langzaam en op lage temperatuur wordt gegaard, transformeert tot een ware smaakexplosie. Ik ben me hierin gaan verdiepen en samen met Sabrina hebben we hierover al een kookboek geschreven. Het is geweldig om onze kennis te delen en onze gasten te laten genieten van de meest bijzondere gerechten."
Thermomix Steven sanders
Team alleskunner Sabrina en Steven en Jelske
Het Team
Bij Alleskunner geloven we in de kracht van familie. Naast Sabrina en Steven is ook hun dochter Jelske een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Jelske is verantwoordelijk voor de website, online marketing en fotografie en zorgt ervoor dat onze gasten op de hoogte blijven van al het nieuws en de activiteiten bij Alleskunner.

Jelske heeft een achtergrond in communicatie en media en is gepassioneerd over alles wat te maken heeft met online marketing en fotografie. Zij zorgt ervoor dat onze website er altijd tiptop uitziet en dat onze gasten gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

Bij Alleskunner geloven we in de kracht van samenwerking en familiebanden. Sabrina, Steven en Jelske zijn een geweldig team en zetten zich elke dag in om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. We zijn trots op ons bedrijf en nodigen je van harte uit om langs te komen en kennis te maken met ons enthousiaste team.

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.