Thermomix - De alleskunner in de keuken

Thermomix 18 functies in 1 en vervangt heel wat apparatuur in uw keuken

De Thermomix doet alles voor jou

Mixen

Fruitsorbets of cocktails, eventueel met gemalen ijs? Geen probleem voor de Thermomix

Meer info

Hakken

De Thermomix hakt bliksemsnel je uien, knoflook, kruiden, vlees, enz ...

Meer info

Malen/ Fijnraspen

Bliksemsnel grof of fijn: parmezaan, aardappelen of paneermeel. Zo heb je altijd de gewenste hoeveelheid vers bij de hand. De Thermomix maalt alle granen en olieachtige zaden zoals noten en sesam zonder problemen. Een deeg van vers gemalen granen is ook rijk aan voedingsstoffen en heel gezond.

Roeren

Gedaan met aan het fornuis te staan. Op de stand wordt zachtjes omgeroerd zoals je met de hand bijna niet kunt. Ook meer delicate ingredienten (zoals bijv. noedels en vlees) blijven zo op hun geheel, zeker als je de stand zachtjes roeren roerstand thermomix combineert met de stand linksom werken icoon linksomdraai thermomix.

Meer info

Emulgeren

Bereid mayonaise, aioli of saladedressings met de ingredienten en de kruiden volqens uw smaak..

Meer info

Opkloppen met de vlinder

Gebruik de vlinder om ingrediënten zoals eiwit of slagroom luchtig te mengen of op te kloppen. Het maakt romige desserts, zoals chocolademousse, lekker licht en luchtig.

Meer info

Stomen

Met stoomgaren eet je vitaminerijk, gezond en vetarm. Met de Thermomix en de Varoma zet u moeiteloos een volledig en gezond menu op tafel.

Meer info

Wegen

De Thermomix weegt je ingrediënten precies volgens het recept. Je spaart plaats en tijd want je moet niet meer apart wegen, bijwegen of overgieten.

Meer info

Garen/Verwarmen

Je kookt altijd op de juiste temperatuur. Gedaan met dingen die overlopen of aanbranden. De temperatuursensor houdt de door jou gekozen temperatuur precies aan.

Koken

Soepen, gestoofde producten, groenten, rijst, pudding, enz... de Thermomix kookt alles voor jou. Je kiest de tijd, de temperatuur, de snelheid en de Thermomix doet de rest.

Kneden

Ga niet meer naar de bakker maar bak zelf je eigen koeken en brood naar jouw smaak en bespaar heel wat geld. Op de deegstand deegstand Thermomix kneedt de Thermomix moeiteloos zware degen voor brood en koeken

Meer info

Aanbraden

Gebraden vlees, bakaroma's.

Fermenteren

Met deze nieuwe functie bij de Thermomix TM6 maak je vanaf nu zelf yoghurt.

Karameliseren

Met de sugar-stages-modus kan je koken met suiker. Een karamelsaus of een creme catalane is vanaf nu zeer makkelijk te maken.

Slow-cooking

Een pulled pork-gerecht maakt je vanaf nu met de slow-cooking functie in je Thermomix.

Meer info

Sousvide

Je kookt je ingrediënten naar eigen voorkeur telkens perfect. Door het voedsel in vacuüm hitbestendige zakken te steken en op een nauwkeurige temperatuur in een waterbad klaartemaken.

Meer info

Ontdek de evolutie van Thermomix

Thermomix heeft al een lange historiek

Wat is een Thermomix?

thermomix beschrijving
Een Thermomix is een multifunctionele keukenmachine, die 18 functies in één apparaat combineert.
Thermomix vervangt heel wat apparaten in uw keuken. We noemen de Thermomix dan ook de alleskunner in de keuken.