thermomix

Thermomix - De alleskunner in de keuken

Thermomix 12 functies in 1 en vervangt heel wat apparaten in uw keuken:De Thermomix doet alles voor jou


Mixen
Fruitsorbets of cocktails, eventueel met gemalen ijs? Geen probleem voor de Thermomix

Hakken
De Thermomix hakt bliksemsnel je uien, knoflook, kruiden, vlees, enz ...

Verpulveren
Je maakt van suiker in een paar seconden poedersuiker, puur of gearomatiseerd met kaneel- of vanillestokken.

Fijnraspen
Bliksemsnel grof of fijn: parmezaan, aardappelen of paneermeel. Zo heb je altijd de gewenste hoeveelheid vers bij de hand.

Roeren
Gedaan met aan het fornuis te staan. Op de stand wordt zachtjes omgeroerd zoals je met de hand bijna niet kunt. Ook meer delicate ingredienten (zoals bijv. noedels en vlees) blijven zo op hun geheel, zeker als je de stand zachtjes roeren combineert met de stand linksom werken .

Emulgeren
Bereid mayonaise, aioli of saladedressings met de ingredienten en de kruiden volqens uw smaak.

Opkloppen met de Vlinder
Gebruik de vlinder om ingrediŽnten zoals eiwit of slagroom luchtig te mengen of op te kloppen. Het maakt romige desserts, zoals chocolademousse, lekker licht en luchtig.

Stomen
Met stoomgaren eet je vitaminerijk, gezond en vetarm. Met de Thermomix en de Varoma zet u moeiteloos een volledig en gezond menu op tafel.

Wegen
De Thermomix weegt je ingrediŽnten precies volgens het recept. Je spaart plaats en tijd want je moet niet meer apart wegen, bijwegen of overgieten

Garen / Verwarmen
Je kookt altijd op de juiste temperatuur. Gedaan met dingen die overlopen of aanbranden. De temperatuursensor houdt de door jou gekozen temperatuur precies aan

Koken
Soepen, gestoofde producten, groenten, rijst, pudding, enz... de Thermomix kookt alles voor jou. Je kiest de tijd, de temperatuur, de snelheid en de Thermomix doet de rest.

Pureren
Je maakt snel en lekker babyvoeding, broodbeleg, aardappel- en groentenpurees, dips, roomsoepen, enz., enz.

Kneden
Ga niet meer naar de bakker maar bak zelf je eigen koeken en brood naar jouw smaak en bespaar heel wat geld. Op de deegstand kneedt de Thermomix moeiteloos zware degen voor brood en koeken.

Malen
De Thermomix maalt alle granen en olieachtige zaden zoals noten en sesam zonder problemen. Een deeg van vers gemalen granen is ook rijk aan voedingsstoffen en heel gezond.

thermomix beschrijving

facebook de alleskunner thermomix

Adressen

Officieel Thermomix Benelux advisor
Crijns Sabrina - Sanders Steven
Langestraat 149
8000 Brugge
info@alleskunner.be

Tel: 050396865 (7op7 van 9u tot 23u)


Invoerder Benelux N.V. CNUDDE
Pontstraat 4
B-8791 Beveren-Leie

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en u ontvangt als eerste de datums van de volgende kooksessies, Thermomix nieuws en speciale acties.
* indicates required