• vorwerk Thermomix TM5, Spitstechnologie die begeestert!
  • De Thermomix, een ware revolutie in de keuken!
  • De Thermomix TM5, een nieuwe dimensie in de keuken!

Initiatie Workshops - Kennismaking Kooksessies

Maak kennis met de mogelijkheden van de thermomix tijdens één van onze Initiatie Workshops of Kennismaking Kooksessies. Deze sessies zijn uiteraard vrijblijvend zonder enige aankoop verplichting!

Meer info

De ideale Keukenpartner met 12 functies

Wegen, Mixen, Mengen, Verkleinen, Malen, Kneden, Opkloppen, Omroeren, Koken, Emulgeren, Stomen, Gecontroleerd verwarmen....

Meer info

Thermomix vervolmaking Workshops

Onze service stopt niet na de aankoop. Wij geven ook vervolmaking WorkShops met de Thermomix. Hiervoor hebben we een volledig uitgerust Kookateliers met 6 Thermomixers In Brugge.

Meer info

Thermomix: Het beste voor uw familie!

Thermomix: De veelzijdige mogelijkheden van de Thermomix openen een nieuwe dimensie in het koken: snel, gezond, lekker en zuiver.

De vorwerk Thermomix TM5 is een hoogwaardig en doordacht product. Het geniale aan de Thermomix is de combinatie van fijnmalen, roeren en garen in één toestel.

De thermomix geeft u meer tijd voor uzelf en uw familie. Met hem zet u moeiteloos lekkere en gezonde gerechten, gemaakt met verse ingrediënten, op tafel. Alle voedselbestanddelen blijven door de nutriënt besparende bereiding optimaal tijdens het koken en is hierdoor ook bijzonder geschikt voor alle dieeten en bereidingen voor babies en kinderen.

facebook de alleskunner thermomix

Adressen

Officieel Thermomix Benelux advisor
Crijns Sabrina - Sanders Steven
Langestraat 149
8000 Brugge
info@alleskunner.be

Tel: 050396865 (7op7 van 9u tot 23u)


Invoerder Benelux N.V. CNUDDE
Pontstraat 4
B-8791 Beveren-Leie

Nieuwsbrief

Schrijf u in op de nieuwsbrief en u ontvangt als eerste de datums van de volgende kooksessies, Thermomix nieuws en speciale acties.
E-mailadres: