Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops kunnen gevolgd worden in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge.

orkshop kookatelier Thermomix

Vervolmakingsworkshop in het
kookatelier te Brugge

Een Thermomix kookworkshop in het Kokirina kookatelier in het centrum van Brugge. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok ga je aan de slag om een heel menu klaar te maken in de Thermomix. Er staan verschillende Thermomixen klaar (je hoeft uw eigen toestel niet mee te brengen). Dit is een 4 uur durende workshop. Klik op onderstaande button en bekijk de volledige menu's, datums voor de Thermomix kookworkshops. Inschrijven kan ook via de button.

Planning workshops 2024

Mei - Juni
Streetfood

Ongeacht het weer deze zomer, deze culinaire ideeën zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ontdek ons comfortabele streetfoodmenu dat zeker in de smaak zal vallen!

menu & inschrijven

September - Oktober
Nazomerse smaken

Heerlijk genieten van de nazomerse smaken. Al wat de zon heeft gegeven maken en proeven.

menu & inschrijven

November - December
Kerst & Nieuwjaarmenu

Gezelligheid troef, toffe gerechtjes die je gemakkelijk kan voorbereiden. En met de feestdagen is het genieten geblazen!
Kom mee kokerellen, met de nodige tips en tricks is er straks geen stress nodig om een heerlijk feestmenu op tafel te zetten!

menu & inschrijven

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.