Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops kunnen gevolgd worden in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge.
orkshop kookatelier Thermomix

Vervolmakingsworkshop in het
kookatelier te Brugge

Een Thermomix kookworkshop in het Kokirina kookatelier in het centrum van Brugge. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok ga je aan de slag om een heel menu klaar te maken in de Thermomix. Er staan verschillende Thermomixen klaar (je hoeft uw eigen toestel niet mee te brengen). Dit is een 4 uur durende workshop. Klik op onderstaande button en bekijk de volledige menu's, datums voor de Thermomix kookworkshops. Inschrijven kan ook via de button.

Planning workshops 2021 - 2022

September / Oktober
Mediterraanse nazomer workshop

In deze workshop geniet je van een mediterraans geïnspireerd menu met smaken uit Spanje, Italië en Frnakrijk die allemaal bekend staan om hun heelrijke ingrediënten en zonnige klimaten

menu & inschrijven

November / December
Kerst-Nieuwjaarmenu

Wil je de feestdagen in stijl vieren? ONtdek onze kerst-nieuwjaarmenu waar je een voldaan gevoel van krijgt. Je zal ervoor zorgen dat je het jaar met een knaller afsluit.

menu & inschrijven

Special!
Olie tasting workshops

Ontdek de geheimen van het proeven van olies. Kom naar onze olie tasting workshop waar je alle verschillende soorten olijfolie ontdekt en deskundige uitleg krijgt hoe je ze proeft.

menu & inschrijven

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.