Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops kunnen gevolgd worden in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge of voor elk thema is er ook een online live workshop, hier kook je live mee vanuit je eigen keuken.
Workshop kookatelier Thermomix

Vervolmakingsworkshop in het
kookatelier te Brugge

Een Thermomix kookworkshop in het Kokirina kookatelier in het centrum van Brugge. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok ga je aan de slag om een heel menu klaar te maken in de Thermomix. Er staan verschillende Thermomixen klaar (je hoeft uw eigen toestel niet mee te brengen). Dit is een 4 uur durende workshop. Klik op onderstaande button en bekijk de volledige menu's, datums voor de Thermomix kookworkshops. Inschrijven kan ook via de button.
menu's, datums en inschrijving
Workshop online thermomix

Vervolmakingsworkshop ONLINE

Woon je te ver? Zie je het nog niet zitten met covid-19. Voor elke workshop gaat er een ingekorte online live workshop door. Enkele dagen op voorhand ontvang het boodschappenlijstje. Zo kan je mee vanuit je eigen keuken live mee koken met ons. Klik op onderstaande button en kom de menu's, datums en inschrijvingmogelijkheden te weten.
menu's, datums en inschrijving

Voorjaarworkshops 2021

April modern comfort food

Soms heb je gewoon zin in zalig comfort food, dat dit vettig/romig moet zijn is een utopie, deze gerechtjes zijn onze favoriete.

kookworkshop ONLINE

Mei – Italiaanse tafel met klassiek

Italiaanse keuken is mijn favoriete keuken (samen met de Spaanse), ook die van jouw? Ik heb mijn favoriete Italiaanse klassieke gerechtjes een frisse “touch” gegeven

kookworkshop kookatelier kookworkshop ONLINE

Juni – Laat de zomer maar komen!

Een zalig seizoen waarbij we genieten van heerlijk fruit en kleurrijke lekkere groenten.
We maken met heel veel verse ingrediënten een heuse salade buffet met verrassende dressings. Niet alleen voor je bbq’s maar ook voor al die lekker buiten eten momentjes en picknicks…

kookworkshop kookatelier kookworkshop ONLINE

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.