Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops gaan door in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge. Hier hebben we verschillende Thermomixers ter beschikking. U hoeft uw eigen toestel dan ook niet mee te brengen.
November - Kerst - nieuwjaarsmenu:

De geplande kerstkookworkshop kan dit jaar spijtig genoeg niet doorgaan, maar we willen jullie toch helpen om van het kerstmaal een feest te maken en plannen een Gratis online live kookworkshop.
Tijdens de workshop maken we samen een feestelijk hoofdgerecht.

Enkele dagen voor de online workshop ontvang je van ons via mail een boodschappenlijstje met alle benodigdheden om dit gerechtje te maken.
Zo kan je thuis meekoken terwijl we online live de uitleg geven en alles demonstreren. Samen koken, ieder vanuit zijn eigen keuken.
Tussendoor kun je vragen stellen.
De online workshop is zo opgesteld dat je de voorbereiding mee kan maken en je 's avonds nog maar enkele handelingen moet doen om er samen met het gezin van te genieten.
Het gerechtje kan je zowel in de TM31, TM5 als TM6 maken!


Menu: Duifje met veenbes appeltjes - portosausje - rozemarijnaardappeltjes
Datums:

Januari - Snelle en slimme gerechten:

voor drukke dagen en relaxte weekeinden


Menu:
  • Cocktail met druiven en rozemarijn
  • Maaltijdsoepje met scampi's
  • Brandade van koolvis met kersttomaatjes en courgette
  • Parmentiertjes a la Sabrina
  • Goulash met een schwung
  • Enchilida's met kip
  • Quiche van filodeeg met peertjes, champignons en geitenkaas
  • Snelle citroentaartjes

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Donderdag 21 Januari 2021 18.30 uur

Zaterdag 23 Januari 2021 10 uur

Woensdag 27 Januari 2021 18.30 uur

Eind januari – februari valentijntje

Een romantisch menuutje om samen te kokerellen of alleen en je partner te verrassen? Niettemin een vlot menuutje om te smullen.


Menu:
  • Valentijn zoentjes apero
  • Venkel Pompoensoepje
  • Kroketjes van Herve kaas met salsa
  • Valentijnsalade met gerookte makreel en cashewnotensausje
  • Rosbiefrolletjes met sushi
  • Baked Allaska
  • Truffel met chocolade – cacao – kokos

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Datums online & inschrijving vrijdag 4/12/2020 om 10u.


Maart - Trendy feestelijke brunch met knipoogje naar Pasen

Een trendy brunch menu met verrassende smaakjes om iedereen eens te verrassen.


Menu:
  • Apero Yellow submarine
  • Schattige gevulde mini paprika’s
  • Selderrolletjes met kaas
  • Aardpeer gratintje met salie
  • Briochewiel met blauwe bessen confituur
  • Appelsalade met zalm op een gemberdressing
  • Limoenpaastaart
  • Knapperige vijgen koekjes

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Datums online & inschrijving vrijdag 4/12/2020 om 10u.


April Modern comfort food

Soms heb je gewoon zin in zalig comfort food, dat dit vettig/romig moet zijn is en utopie, deze gerechtjes zijn onze favoriete.


Menu:
  • Passievol apero
  • Spinazie - waterkerssoepje
  • Vissticks met tartaarsaus
  • Oeuf Benedict
  • Shepherds pie met gruyère topping
  • Aubergineballetjes met broodje
  • Tex mex kip met zoete aardappelwedjes en pecannoten
  • Chocolademoussetaart

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Datums online & inschrijving vrijdag 4/12/2020 om 10u.


Mei – Italiaanse tafel met klassiek

Italiaanse keuken is mijn favoriete keuken ( samen met de Spaanse), ook die van jouw? Ik heb mijn favoriete Italiaanse klassieke gerechtjes een frisse “touch” gegeven


Menu:
  • Bellini
  • Gnocchi op mijn manier
  • Fritto misto di mare
  • Suppli
  • Cannelloni met radicchio
  • Pizza Rustica ( geen pizza maar Italiaanse Pastei)
  • Cannoli met frambozen

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Datums online & inschrijving vrijdag 4/12/2020 om 10u.


Juni – Laat de zomer maar komen!

Een zalig seizoen waarbij we genieten van heerlijk fruit en kleurrijke lekkere groenten. We maken met heel veel verse ingrediënten een heuse salade buffet met verrassende dressings. Niet alleen voor je bbq’s tof maar ook voor al die lekker buiten eten momentjes en picknicks…


Menu:
  • Watermeloenshot
  • Sint Jakobsvruchten met frambozen
  • Gegrilde courgettebloemen met basilicumdip
  • Chilikip met rode biet
  • Gemarineerde Varkensrack
  • Warm kaasje met geroosterde grappa druiven en geroosterde foccaccia
  • De saladebuffet:
  • Gegrilde Halloumi met warme erwten - komkommer salade
  • Wortelsalade met sinaasyoghurtdressing
  • Griekse pasta salade met gegratineerde abrikozen
  • Gegrilde asperges met krokante topping
  • Rabarber- aardbei soepje met traag gegaard rabarber

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Datums online & inschrijving vrijdag 4/12/2020 om 10u.

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.