Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops gaan door in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge. Hier hebben we verschillende Thermomixers ter beschikking. U hoeft uw eigen toestel dan ook niet mee te brengen.

Themas en datums van de volgende Thermomix vervolmakingsworkshops

Januari/Februari - Tapas around the world:

Wereldse gerechten met verfrissende en nieuwe smaken.

  • Mexicaanse tomatensoepje
  • Sushi di carpe
  • Bruschetta a la mama
  • Brocollihamburgertjes met avocado aioli
  • Couscous met gelakte buikspek
  • Moussaka van zoete aardappelen
  • Bieramisu
  • Chocoladetuband met een eigen touch

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:
Zaterdag 15 Februari 2020 10 uur (nog slechts 3 plaatsen vrij)

Maart - Paasgerechten:

De eerste ideetjes met de prille zonnestralen komen je toe!

  • Paas minestrone soepje met ei - Briochebroodjes
  • Kipje met maredsous
  • Gebakken brie met vruchtencompote
  • Traag gegaard varkenshaasje - Gestoomde bladgroenten salade en limoendressing
  • Granaatappel mini kaas cakes
  • Appeltaartjes

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Vrijdag 6 Maart 2020 18u30 uur (nog slechts 3 plaatsen vrij)

Zaterdag 7 Maart 2020 10 uur

Maandag 9 Maart 2020 18u30 uur (nog slechts 2 plaatsen vrij)

Woensdag 11 Maart 2020 18u30 uur

Vrijdag 20 Maart 2020 10 uur

Vrijdag 27 Maart 2020 18u30 uur

Zaterdag 28 Maart 2020 10 uur (nog slechts 1 plaats vrij)

April - snelle gerechtjes:

Allemaal gerechtjes waarbij je Thermomix het werk doet en jij tijd krijgt voor... Wat anders hé.

  • Maaltijdsoepje met scampi’s
  • Brandade van koolvis met tomaat – courgette en saffraan
  • Gerookte visstaart met bloemkool
  • Parmentiertjes a la Sabrina
  • Goulash met een schwung
  • Enchilida’s met kip
  • Rijsttaartjes met appelsien
  • Snelle citroentaart

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Woensdag 1 April 2020 18u30 uur (nog slechts 2 plaatsen vrij)

Donderdag 2 April 2020 18u30 uur (nog slechts 1 plaats vrij)

Vrijdag 3 April 2020 18u30 uur

Vrijdag 24 April 2020 10 uur (nog slechts 3 plaatsen vrij)

Zaterdag 2 Mei 2020 10 uur

Mei - spring menu:

Spring de lente in met dit menu, een menu om te verwennen.

  • Kervelsoepje met limoenballetjes
  • Hartige rozemarijn crackers met heerlijk dipsausje
  • Ceviche van zeebaars – frisse lentebroodjes met kruidenboter
  • Traag gegaard kalfsgebraadje met geroosterde bloemkool
  • Zoete framboos- amandelbroodjes
  • IJs van bosvruchtjes

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Dinsdag 5 Mei 2020 18u30 uur

Woensdag 6 Mei 2020 18u30 uur

Zaterdag 9 Mei 2020 10 uur (nog slechts 1 plaats vrij)

Donderdag 14 Mei 2020 18u30 uur

Vrijdag 15 Mei 2020 18u30 uur

Zaterdag 16 Mei 2020 10 uur (nog slechts 1 plaats vrij)

Maandag 18 Mei 2020 18u30 uur

Juni - streedfood:

Niet zomaar broodjes met worst maar de luxe streetfood met verassende zomerse tintjes in, een knipoog naar je BBQ.

  • Verfrissend kokossoepje met citroengras
  • Broodjes Pulled pork met BBQ sausje
  • Short ribs met zwoele topping en Jacket patato
  • Gelakte Zeeduivel
  • Vistaco’s met Jalapenosaus
  • Ricottataartjes met kaneel en pruimen
  • Traag gegaard rabarber – rabarberijs - amandelcrumbel

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Vrijdag 12 Juni 2020 10 uur (nog slechts 2 plaatsen vrij)

Vrijdag 19 Juni 2020 18u30 uur (nog slechts 1 plaats vrij)

Zaterdag 20 Juni 2020 10 uur

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.