Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maken we samen een heel menu klaar met de Thermomix.

Deze workshops gaan door in het Kokirina Kookatelier in het centrum van Brugge. Hier hebben we verschillende Thermomixers ter beschikking. U hoeft uw eigen toestel dan ook niet mee te brengen.

We werken per 2 aan een Thermomix, omdat we door de covid-19 maatregelen geen personen uit verschillende bubbels mogen samenplaatsen aanvaarden we enkel reservaties per 2 personen, kom dus samen met je partner of spreek af met een vriend of vriendin
Zodra de richtlijnen versoepelen en we terug indivuduele inschrijvingen kunnen aanvaarden passen we dit aan.

We zorgen voor voldoende afstand tussen de Thermomixers en ook aan tafel is er voldoende ruimte en zijn er schermen geplaatst.

Ook passen we enkele algemene veiligheidsmaatregelen toe:
- Bij het binnenkomen verwachten we dat je een mondmasker draagt en dat je je handen ontsmet.
- We vragen ook om een mondmasker te dragen bij verplaatsingen binnen het gebouw

In onderstaande video tonen we u genomen maatregelen in het kookatelier



September - streetfood:

Een reis naar de verschillende streetfoodkeukens, fingerfood met boordevol smaak


Menu:
  • Caipirosa
  • Verfrissend kokossoepje met citroengras
  • Abrikozen gelakte zalm met quinoa en watermeloensalade
  • Stoere hamburgers met rode kool salade  en tijgerbroodjes
  • Vistaco's met Jalapenosaus
  • Papa rellena -met chilisaus
  • Ricottataart met pruimen en zachte pruimen crème

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Oktober - Snelle en slimme gerechten:

voor drukke dagen en relaxte weekeinden


Menu:
  • Cocktail met druiven en rozemarijn
  • Maaltijdsoepje met scampi's
  • Brandade van koolvis met kersttomaatjes en courgette
  • Parmentiertjes a la Sabrina
  • Goulash met een schwung
  • Enchilida's met kip
  • Quiche van filodeeg met peertjes, champignons en geitenkaas
  • Snelle citroentaartjes

Prijs all-in per persoon: 65 EUR

Datums:

Donderdag 29 Oktober 2020 18u30 uur

November - Kerst - nieuwjaarsmenu:

We sluiten het jaar af met een vlot, eigentijds Kerst - Nieuwjaars menu, de tips en trucjes om dit ook vlot en zonder stress te serveren zitten inclusief in de workshop.


Menu:
  • Cranberry apero
  • Tartaar van forel met wasabi- rucola mayonaise
  • Kaaskroketjes met truffel
  • Oestersoep  met gerookte zalm en komkommer
  • Duif op een bedje van bloemkool met portosausje
  • Chocolade Affogato  met baked Alaska
  • Schattige kerstkoekjes voor bij de koffie/thee

Prijs all-in per persoon: 70 EUR

Datums:

Zaterdag 31 Oktober 2020 10 uur

Vrijdag 6 November 2020 18u30 uur

Vrijdag 18 December 2020 18u30 uur (nog slechts 2 plaatsen vrij)

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.