Rosbief sous-vide
sousvide rosbief in de Thermomix


Voor info over vacuüm zakken en vacuüm machines ga naar onze andere website www.sousvide.shop

Geschikt voor

TM5 - TM6

Porties
Voor 4 personen
Ingrediënten

  • 1 rosbief (van 800 g tot 1 kg)
  • boter
  • gerookt paprikapoeder
  • peper
  • zout
Instructies

  • - Kruid de rosbief met gerookt paprikapoeder, peper en zout.
  • - Stop het vlees in een vacuümzak en trek de zak vacuüm.
  • - Plaats de Blade cover op het mes, voeg water toe, vervolgens de rosbief zorg dat het vlees onder staat
  • - Gaar de rosbief functie sous-vide, 5 uur op 55 graden. (dit recept kan ook met TM5 99 minuten – 55 graden – linksomdraaien – snelheid 1 en tijdig tijd bijstellen zodat je ook aan de 5 uur komt)
  • - Haal het vlees uit de vacuümzak en bak het kort aan in een hete pan met boter, zodat het aan alle kanten een mooi bruin korstje heeft.
  • - Laat de rosbief even rusten onder aluminiumfolie en serveer.

Recept in video:

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix