4 redenen waarom de Thermomix Friend binnenkort jouw kookplezier naar hoger niveau tilt

Stress met kerst

Als je al dacht dat je tijd bespaarde met je Thermomix dan zal je nu helemaal verzot zijn op je Thermomix. Met de nieuwe Thermomix Friend maak je nog sneller en makkelijker je volledig menu klaar.
We geven je 4 redenen waarom…


1. De Thermomix Friend maakt je recepten korter

Heb je ooit dat moment meegemaakt waarop je al je ingrediënten wilt combineren om een saus te maken, maar je Thermomix® al is gebruikt om iets anders te bereiden? Of je wilt een stoofpotje maken en deze moet lang opstaan maar ondertussen wil je ook je bijgerechtje maken? Met de Thermomix Friend kan dit. Langere bereidingen kan je klaarmaken in je Thermomix Friend terwijl je in je Thermomix je kortere bereidingen maakt. De Thermomix Friend is via Bluetooth verbonden met je Thermomix TM6.
Heb je een Thermomix TM5? Dan kan je ook gebruik maken van de Thermomix Friend, dit na handmatig configuratie.


2. Eens een grotere portie nodig?

Heb je eens een feestje en wil je grotere porties maken van je gerecht dan heb je nu met de Thermomix Friend extra volume voor je bereiding. De Thermomix Friend is ideaal voor sudderen, bakken, roeren maar ook stomen kan op je Thermomix Friend.


3. Makkelijk recepten vinden voor je Thermomix Friend

Op het cookidoo-platform is een speciale filter ingevoerd “Thermomix Friend” zo zie je alle recepten die specifiek kan maken met je Thermomix Friend. Via het begeleid koken op je Thermomix TM6 krijg je zeer makkelijk de stappen te zien wanneer je iets over moet plaatsen naar je Thermomix Friend. De Thermomix Friend kan je gebruiken op de manier dat jij het wilt, via begeleid koken of handmatig gebruik.


recepten met Thermomix Friend op Cookidoo
4. Klein, makkelijk opbergbaar

Je Thermomix gebruik je dagelijks maar de Thermomix Friend misschien niet. Het toestel is zeer compact en makkelijk opbergbaar.


Kenmerken Thermomix Friend
De Thermomix Friend werkt enkel linksomdraai en tot snelheid 2 met de temperaturen van 37 graden tot varoma. Kooktijd tot maximaal 2 uur.
Kortom De Thermomix en Thermomix friend werken als ideale partner.

Wil je op de hoogte blijven vanaf wanneer je de Thermomix Friend kan aankopen of meer informatie over het toestel?
Vul het formulier in en we houden je op de hoogte.

thermomix Deksel
Thermomix Friend
Vanaf nu beschikbaar aan 420,00 euro (exclusief Thermomix mengbeker)
Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een Thermomix Friend, vul gerust de onderstaande formulier in en we contacteren je met alle informatie.


Gerelateerde post
Blog meer tijd met de thermomix

Meer tijd met Thermomix

Is het een uitdaging om je werk te combineren met sporten, kinderen,... Wwe geven je mee waarom de Thermomix jouw leven makkelijker maakt en je meer tijd geeft.

Blog thermomix stress met kerst

Vegetarisch menu

4 gerechtjes in de Thermomix die helemaal geen vlees nodig hebben. Lekker vegetarisch!