Champignonsoep


Ingrediƫnten

  • 1 ajuin
  • 1 eetlepel boter of olijfolie
  • groentebouillon
  • 500 grchampignons
  • 100 gr room
  • 100 gr Roomkaas (zoals Philadelphia)
  • peper, zout
Instructies

  • - Schil de ui en voeg toe voeg aan de mengbeker, 5 sec/snelheid 5, schraap naar beneden
  • - Voeg schepje boter of ghee of olijfolie toe 3 min/100 graden/snelheid 1
  • - Was ondertussen de champignons, snij onderaan de onderkant af.
  • - Voeg de champignons toe, 5 sec/snelheid 5, schraap naar beneden
  • - Voeg groentenbouillon toe en voeg water toe tot je champignons net onder staan
  • - 12 min /100 graden/snelheid 2
  • - Mix de soep 2 min/snelheid 10
  • - Voeg 100 gr room en 100 gr roomkaas toe, kruid met peper en zout, warm nog heel even op tot 90-95 graden, 4 min/90-95 graden/snelheid 2
  • - Serveer de soep, smakelijk!

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix