Cookidoo Gecreëerde recepten

cookidoo gecreerde recepten

Al veel recepten gemaakt op Cookidoo? Vanaf nu kan je jouw favoriete recepten van Cookidoo wijzigen of eigen recepten toevoegen aan je Cookidoo account. Al je recepten op één plek verzameld.

thermomix recept gecreerde recepten
Gecreëerde recepten
Om de recepten te vinden die je zelf hebt aangepast of aangemaakt kan je gaan naar "Mijn recepten" en daar het tablad "Gecreëerde recepten"


Nieuw recept toevoegen
Om een nieuw recept te maken of een recept aan te passen kan je in de rechteronderhoek klikken op het + teken. Daarna krijg je de keuze tussen "Creeër recept" of "Importeer recept". Als je eigen recept wilt toevoegen dan kies je voor "Creeër recept".
thermomix nieuw gecreeërd recept cookidoo


thermomix eigen recept toevoegen
Eigen recept
Als je eigen recept creeërt kan je verschillende zaken toeovegen. Van titel tot ingrediënten, stappen, foto en opmerkingen bij tips en tricks.
De recepten die je hier toevoegd zijn enkel zichtbaar op je eigen account, niet op de accounts van vrienden.


Bestaand Recept
Wil je een bestaand Cookidoo recept want aanpassen naar je eigen wensen dan kan dit. Je gaat naar het recept op Cookidoo en klikt op de knop "Toevoegen". Bij de dropdown kies je voor "Aan gecreëerde recepten toevoegen". Hierna zal het recept openen waar je wijzigen kan aanbrengen. Klik je op "Gereed" dan zal het recept te vinden zijn bij je "Gecreëerde recepten" onder het tabblad "Mijn recepten". De tweede optie om een bestaand recept aan te passen is om bij het tabblad "Gecreëerde recepten" op het + tekentje te klikken en daar te kiezen voor "Importeer recept", hierna kan je een link naar het recept hierin kopiëren, Cookidoo zal het recept herkennen en ook openen voor bewerken.
thermomix bestaand recept aanpassen