Cookidoo recepten

cookidoo recepten

Heb je een recept gekozen? Of wil je weten of een recept geschikt is voor je Thermomix. Hieronder leggen we uit wat je allemaal van informatie kan vinden bij een Cookidoo recept.

thermomix recept geschikt voor welk thermomix model
Geschikt voor...
Telkens als je een recept opent in Cookidoo zal je in de linkerhoek zien staan voor welke modellen van Thermomixen dit gerecht geschikt is om in te maken. Dit is ook een filter die je kan toepassen voor je onderwerp die je zoekt.


Beoordelingen
Onder de titel van het recept kan je de beoordelingen van andere Cookidoo-gebruikers zien. Elke cookidoo gebruiker kan een recept sterren geven op schaal van 1 tot 5 waarbij 1 zeer slecht is en 5 zeer goed. Wil je zelf sterren geven dan kan dit door te klikken op de sterren.
Als er nog niemand een beoordeling heeft geplaatst bij een recept zullen de sterren niet zwart opgelicht staan. en staat de tekst ernaast "geen beoordelingen".
thermomix beoordelingen over de recepten


thermomix cook key
Extra informatie
Onder het recept kan je nog wat extra informatie terugvinden .
Tags: Bij tags vind je enkele # die te maken hebben met het recept. Klik je 1 aan dan krijg je alle recepten die met het woord datje aangeduid hebt te maken hebben.
Hints en Trucks : Hier vind je regelmatig nog wat extra informatie over je gerecht of over het serveren, een bepaald ingredi├źnt.
Voeding: Hier kan je vinden hoeveel calorie├źn per portie in het gerecht aanwezig is.


Delen
Nog meer naar onder krijg je verschillende mogelijkheden om het recept te delen . Via facebook, twitter, pinterest, e-mail of een link naar recept.
Weet wel als je dit stuurt krijgt de ontvanger van je bericht het te zien zoals op de foto. De ontvanger moet zich dus eerst inloggen met zijn cookidoo inloggegevens om het recept te kunnen lezen. Hebben ze geen cookidoo account dan zullen ze het recept dus niet kunnen lezen.
thermomix cook key