Geschikt voor
Porties
Voor 2 glazen
Ingrediƫnten
- 200 gr suiker
- 60 gr Tequila
- 30 gr Triple sec of Cointreau
- sap van 2 limoenen
- 12 aardbeien (bevroren of vers)
- 2 verse aardbeien (voor op de glazen)
- 290 gr ijsblokjes
Instructies
- - Maak eerst het suikerwater, voeg daarvoor 200 gr suiker en 200 gr water toe aan de mengbeker 5 minuten/90 graden/snelheid 2
- - Meng heel even 5 seconden/snelheid 5, laat afkoelen zet koud
- Margarita time!
- - Voeg 125 gr van de afgekoelde suikerwater toe aan de mengbeker samen met 60 gr tequila, 30 gr Triple sec of Cointreau, sap van 2 limoenen, 12 aardbeien (bevroren of vers), 290 gr ijsblokjes. 2 minuten/ snelheid 10
- - Giet in de glazen en werk af met een aardbei op het glas.
- - Geniet!