- Voeg 1 l warm water toe aan de mengbeker toe aan de mengbeker 3 min/varoma/snelheid 1.5
- Was de bloemkool en maak kleine roosjes en voeg toe aan de varoma verdeel de roosje over de varomaschalen zowel de tray als onderaan
- Voeg de varoma toe na de 3 min en stel 40 min/varoma/snelheid 2
- Ondertussen pel de gamba’s ( hou de kopjes eraan) en schil de 7 rode uien
- Na de 40 min zet de varomaschaal opzij en was de mengbeker, voeg de gestoomde bloemkool toe en kruid met peper, kruidenzout, nootmuskaat en voeg klontjes boter 15 sec/linksomdraai/ snelheid 5
- Vet een ovenschotel in en voeg de bloemkool mousseline toe, zet opzij
- Reinig de mengbeker voeg teentje knoflook toe + rits van 3 tal tijm takjes 3 sec/snelheid 8 schraap naar beneden opnieuw 3 sec/snelheid 8
- Snij de rode uien in schijfjes en voeg deze toe aan de mengbeker samen met 3 eetl kappertjes, sap van 1 citroen, 20 gr olijfolie, blokje boter 7 min/ 100 gr / linksomdraai/ snelheid 1.5
- Kruid met peper, kruidenzout en 15 gr yuzu olie , meng manueel
- Kruid de gamba’s met peper, kruidenzout, 1 eetl rasta pasta of gerookte paprikapoeder en meng samen met 2 eetl olijfolie
- Juist voor opdienen, verwarm de bloemkoolmousseline, bak de gamba’s
-Dresseer de mousseline met daarop de rode uien jus en daarop de gamba’s