+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Over ons
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Brood met spelt en rogge
Brood met spelt en rogge
Geschikt voor
TM31 -
TM5 -
TM6
Porties
Voor 1 spelt-roggebrood
Ingrediënten
100 gr
spelt granen
100 gr
rogge granen
300 gr
tarwebloem
300 gr
lauw water
20 gr
verse of 10 gr droge gist
2 theelepels
zout
20 gr
vetstof (boter of olie)
Instructies
- Wij hebben er een BIO brood van gemaakt en gebruiken BIO granen
- Spelt en rogge granen in de beker afwegen
- Fijnmalen:
30 seconden/ snelheid 10
- Tarwebloem, water, gist, zout, vetstof toevoegen
-
2 minuten/ Deegstand
- Doe het deeg in een broodvorm
- Laten rijzen
- Oven voorverwarmen op 200°
- 25 minuten bakken op 200°
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten