+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Over ons
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Thermomix
Recepten
Brood met spelt en rogge
Geschikt voor
TM31 -
TM5 -
TM6
Porties
Voor 1 spelt-roggebrood
Ingrediënten
100 gr
spelt granen
100 gr
rogge granen
300 gr
tarwebloem
300 gr
lauw water
20 gr
verse of 10 gr droge gist
2 theelepels
zout
20 gr
vetstof (boter of olie)
Instructies
- Wij hebben er een BIO brood van gemaakt en gebruiken BIO granen
- Spelt en rogge granen in de beker afwegen
- Fijnmalen:
30 seconden/ snelheid 10
- Tarwebloem, water, gist, zout, vetstof toevoegen
-
2 minuten/ Deegstand
- Doe het deeg in een broodvorm
- Laten rijzen
- Oven voorverwarmen op 200°
- 25 minuten bakken op 200°
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten