Brood met spelt en rogge
biobrood met spelt en rogge

Ingrediƫnten

  • 100 gr spelt granen
  • 100 gr rogge granen
  • 300 gr tarwebloem
  • 300 gr lauw water
  • 20 gr verse of 10 gr droge gist
  • 2 theelepels zout
  • 20 gr vetstof (boter of olie)
Instructies

  • - Wij hebben er een BIO brood van gemaakt en gebruiken BIO granen
  • BIO granen tarwe spelt en rogge
  • - Spelt en rogge granen in de beker afwegen
  • spelt en rogge
  • - Fijnmalen: 30 seconden, snelheid 10
  • - Tarwebloem, water, gist, zout, vetstof toevoegen
  • - Deegstand 2 minuten
  • - Deeg in ovenschaal doen
  • deeg in ovenschaal
  • - Laten rijzen
  • - Oven voorverwarmen op 200°
  • - 25 minuten bakken op 200°
  • BIO brood in sneetjes

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix