Cocktailsaus


Ingrediƫnten

  • 1 eierdooier
  • 1/2 eetlepel mosterd
  • 1/2 citroen sap
  • 80 gr druivenpitolie
  • 10 gr ketchup
  • 5 gr whisky
  • snuifje peper en zout
Instructies

  • - Zet een kom op het deksel van de mengbeker, weeg de olijfolie erin af en zet de kan apart
  • - Plaats de vlinder op het mes.
  • - Doe de mosterd, het citroensap , eierdooier, snuifje peper en zout in de menbeker
  • - Stel geen tijd in en start te termomix op snelheid 3
  • - Giet na ongeveer 1 minuut de olie geleidelijk op het deksel
  • - Als alle oplie in de mengbeker is gelopen stop je de Thermomix.
  • - Voeg vervolgens de ketchup en whisky toe , 10 seconden/snelheid 3
  • - Haal de saus uit de beker en doe ze in een schaal. Serveer.

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix