Geschikt voor
Porties
Voor enkele confituurpoten
Ingrediƫnten
- 1 kilo vers fruit (ontpit in stukken) of diepvriesfruit
- 250 gr geleisuiker of 200 gr kokosbloesemsuiker
- 1 zakje agar agar van 2 gr (bij gebruik van kokosbloesemsuiker)
Instructies
- - Daags voor confituur maken voeg de suiker toe bij het fruit en laat een nachtje staan in ijskast
- - Voeg het mengsel toe aan de mengbeker (altijd max 2/3), indien gebruik maken van kokosbloesemsuiker voeg nog 1 zakje agar agar toe
- - Sluit mengbeker af met antispatdeksel of bij tm5 en tm31 varomamandje op het deksel stel 18 min/100 graden/linksomdraai / snelheid 1
- - Verwijder antispatdeksel en sluit opnieuw af met maatbekertje mix even 10 sec/snelheid 5
- - Controleer de structuur
- - Indien te lopend stel opnieuw 5 min/100 graden/linksomdraai/snelheid 1
- - Voeg toe aan de confituurpotjes
Recept in video: