Geschikt voor
Porties
Voor 4 porties
Ingrediƫnten
- 1 teentje knoflook (niet te groot)
- 1/2 komkommer (geschild, met pitjes)
- 1 ui
- 1 rode paprika (zonder pitjes, eventuee geschild)
- 4 (tros) tomaten
- 20 gr olijfolie
- 10 grzachte azijn (type carbernet sauvignon)
- Peper
- kruidenzout
- 100-150 gr ijsblokjes
- 4 kersttomaten
- feta of mozzarella
- satestokjes
Als Afwerking
Instructies
- - Voeg alle ingrediƫnten (buiten kersttomaten en feta/mozzarella) toe 2 min/snelheid 10
- - Voeg toe aan vier glaasjes
- - Werk af met de kersttomaten en kaas op de satestokjes
- Tip:maak dit gerecht voordien en doe in schenkkan zet in ijskast goed koud, zo heb je je thermomix vrij en is de gazpacho nog frisser.
Recept in video: