+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Over ons
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Thermomix
Recepten
Gevulde champignons
Geschikt voor
TM31 -
TM5 -
TM6
Porties
Voor 10 hapjes
Ingrediënten
10
verse champignons om te vullen (groot)
25 g
parmezaan, in stukjes gesneden
2
sjalotten
2 teentjes
knoflook
10 gr
olijfolie + scheutje voor de ovenschotel
100 gr
de gorgonzola
5 gr
honing
handvol
blaadjes verse peterselie
1 - 2 snuifjes
gemalen peper, naar smaak
snuifje
zout
Instructies
- Was en borstel de champignons voorzichtig, verwijder de steeltjes en leg ze apart.
- Leg de champignons met de bovenkant naar onder in een met scheutje olijfolie ingevette ovenschotel.
- Doe de Parmezaanse kaas in de mengbeker en rasp
5 sec / snelheid 10
. Doe over in een potje en zet opzij.
- Doe sjalotten en knoflook in de mengbeker en hak 5 sec / snelheid 5. Schraap de zijkanten naar beneden.
- Voeg olijfolie en stoof
3 min / 100 ° C / snelheid 1
, zonder de maatbeker.
- Voeg de champignonstelen, gorgonzola, room, peterselie, honing, zout en peper toe en mix dan
10 sec / snelheid 4
.
- Vul de champignonhoedjes met de vulling, besprenkel ze met Parmezaanse kaas.
- Gaar ze 25 a 30 minuten op 180 ° C.
- Bestrooi ze met gehakte peterselie en serveer onmiddellijk.
Recept in video:
Share
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten