Geschikt voor
Porties
Voor 15-20 koekjes
Ingrediƫnten
- 190 gr amandelen
- 30 gr druivenpitolie
- 200 gr bruine suiker/ bastardsuiker
- 1 ei
- 1/2 theelepel natriumbicabonaat of bakpoeder
- 1 theelepel citroen
- 1/2 theelepel zoutvlokken
- 90 gr chocolade druppels
Instructies
- - Verwarm de oven voor op 180 graden
- - Voeg 190 gr amandelen toe aan de mengbeker 10 sec/snelheid 9
- - Voeg 30 gr druivenpitolie 10 sec/snelheid
- - Voeg 200 gr bruine suiker, 1 ei, 1/2 tl natriumbicarbonaat of bakpoeder, 1 tl citroen, 1/2 tl zoutvlokken toe 40 sec/snelheid 4
- - Voeg 90 gr chocolade druppels toe 4 sec/snelheid 4
- - Voeg met twee lepels hoopjes verdeeld op bakpapier op twee bakplaten
- - Bak ze gedurende 12-15 min haal uit laat ze vervolgens afkoelen gedurende 5-10 min op de bakplaat, vervolgens laat ze verder afkoelen op een rooster