Glutenvrij chocoladekoekjes
Thermomix glutenvrije chocolade en amandel koekjes

Video hiervan te vinden onder het recept

Ingrediƫnten

  • 190 gr amandelen
  • 30 gr druivenpitolie
  • 200 gr bruine suiker/ bastardsuiker
  • 1 ei
  • 1/2 theelepel natriumbicabonaat of bakpoeder
  • 1 theelepel citroen
  • 1/2 theelepel zoutvlokken
  • 90 gr chocolade druppels
Instructies

  • - Verwarm de oven voor op 180 graden
  • - Voeg 190 gr amandelen toe aan de mengbeker 10 sec/snelheid 9
  • - Voeg 30 gr druivenpitolie 10 sec/snelheid 9
  • - Voeg 200 gr bruine suiker, 1 ei, 1/2 tl natriumbicarbonaat of bakpoeder, 1 tl citroen, 1/2 tl zoutvlokken toe 40 sec/snelheid 4
  • - Voeg 90 gr chocolade druppels toe 4 sec/snelheid 4
  • - Voeg met twee lepels hoopjes verdeeld op bakpapier op twee bakplaten
  • - Bak ze gedurende 12-15 min haal uit laat ze vervolgens afkoelen gedurende 5-10 min op de bakplaat, vervolgens laat ze verder afkoelen op een rooster

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix