- Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed 2 bakplaten (30 x 40 cm) met bakpapier en zet apart.
- Doe Parmezaanse kaas en lijnzaad in de mengbeker en rasp 10 sec/snelheid 10
- Voeg amandelen toe en hak 10 sec/snelheid 7
- Schraap de zijkanten van de mengkom met een spatel naar beneden.
- Voeg eieren en water toe en mix 10 sec/snelheid 4
- Schraap met de spatel de zijkanten van de mengbeker naar beneden en mix nog 5 sec/snelheid 4
- Breng het mengsel over op voorbereide bakplaten en smeer het met een spatel uit tot een dikte van 3 mm. Bestrooi met pompoenpitten, zout en peper. Bak gedurende 20 minuten (160°C).
- Haal beide bakplaten uit de oven en draai ze om. Keer terug naar de oven voor 10-15 minuten (160°C) of tot ze knapperig zijn. Leg op een rooster en laat volledig afkoelen.
- Bewaar in een afsluitbare doosje in de voorraadkast tot het klaar is om te serveren