Geschikt voor
Porties
Voor 4 porties
Ingrediƫnten
- 1 teentje look
- 1 ui
- 1 sjalot
- 2 wortelen
- 350 gr kippenstukjes
- 50 gr vermicelli
- klontje boter
- zout, peper
- 1 stronkje prei (enkel het witte gedeelte)
- 2 blokjes kippenbouillon of lepel kippenbouillon pasta (bouillons uit onze webshop)
Instructies
- - Doe de geschilde look, ajuin, sjalot in de thermomix: 5 sec/snelheid 5
- - Voeg nu de wortelen, prei in grove stukken toe 6 sec/snelheid 6
- - Voeg nu klontje boter toe 3 min/100 graden/snelheid1/ linksomdraai
- - Voeg de kippenstukjes toe, 1,5l water toe en kippenbouillon, zout en peper
- - 25 min/100 graden/linksomdraai/snelheid 1
- - Voeg de vermicelli toe 5 min / 100 graden/linksomdraai/ snelheid 1
- - Kruid eventueel bij en serveer