Koolhydraatarme hamburgerbroodjes
Havermoutpap zeer snel en gemakkelijk gemaakt in de Thermomix

Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties

Voor 6 broodjes

Ingrediënten

  • 225 gr amandelen
  • 150 gr amandelmelk
  • 3 eieren
  • 15 gr psylliumvezels (biowinkel of online te koop)
  • 150 gr roomkaas (type Philadelphia)
  • 1/2 eetl droge basilicum
  • 1/2 eetl tijm
  • 1/2 eetl droge oregano
  • 1/2 eetl paprikapoeder
  • 10 gr droge gist
  • 30 gr eiwitpoeder (biowinkel of online te koop)
  • 2 tal eetl sesamzaadjes

  • Een burger bun bakvorm of ander bakvorm met doorsneden van ongeveer 10 cm. Onze bakvorm uit de video verkrijgbaar in onze webshop
    Hamburger vorm
Instructies

  • - Voeg 225 gr amandelen toe aan de mengbeker 20 sec/snelheid 10
  • - Haal uit zet opzij
  • - Zonder mengbeker te reinigen, voeg 150 gr amandelmelk toe 3 min/80 gr /snelheid 1
  • - Voeg opnieuw de gemaakte amandelmeel toe en 3 eieren, 15 gr psylliumvezels, 150 gr roomkaas, ½ eetl droge basilicum, ½ eetl tijm, ½ eetl droge oregano, ½ eetl paprikapoeder, 10 gr gist, 30 gr eiwitpoeder 20 sec/snelheid 4
  • - Haal uit voeg toe aan een kom laat 45 min rusten onder een handdoek
  • - Verwarm de oven voor op 160 graden
  • - Verdeel de massa over de vormen, werk af met sesamzaadjes en zet gedurende 30 min in oven, laat afkoelen op een rooster

Recept in video:

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix