+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Over ons
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Thermomix
Recepten
Lamgoulash
Ingrediënten
1
ui
1 teentje
knoflook
2
rode paprika
450 gr
passata (vers of uit blik)
1 eetlepel
paprikapoeder
1 eetlepel
runderbouillon
1 + 1 schepje
ghee/boter
1 kilo
lamsbout sneden (zonder been)
2
tomaten
200 gr
(spelt)bloem
enkele blaadjes
peterselie
peper
kruidenzout
Instructies
- Snij het lams in blokjes en kruid me peper en kruidenzout, omwentel met de bloem
- Voeg schepje ghee toe aan een pan, bak het vlees kort aan in de pan , zet opzij
- Voeg ui en knoflook toe 5 sec/snelheid 5, schraap naar beneden
- Voeg schepje ghee toe, 3 min/100 graden/snelheid 1
- Voeg 2 paprika’s toe ( zonder pitten, grof gesneden) en 2 tomaten ( zonder kroontje in 4 gesneden ) 2 sec/snelheid 5
- Voeg de opzij gezette gebakken lamsvlees toe samen met 450 gr passata toe, 1 eetl paprikapoeder, peper, kruidenzout, 1 eetl runderbouillon
- 45 min/ 95 graden/ linksomdraai / snelheid 1
- Proef kruid eventueel nog een beetje bij en serveer met enkel blaadjes peterselie
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten