Marsepeinballetjes met cacao of kokos
Marsepeinbolletjes in de Thermomix


In dit recept wordt de verhouding amandelen - suiker 50%-50% gebruikt. Eventueel als je dit wenst kan je minder suiker gebruiken. Verander dan de verhouding naar 60% - 40%.

Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties
Voor 40 bolletjes
Ingrediƫnten

  • 250 gr suiker
  • 250 gr amandelen zonder pel
  • 1 eiwit
  • 20 gr kirsch of rozenwater (heb je dit niet, gebruik dan water)
  • cacao voor afwerking
  • en/of kokos voor afwerking
Instructies

  • - Doe 250 gram suiker in de mengbeker 20 seconden / snelheid 10, spatel naar beneden
  • - Voeg bij de suiker 250 gram amandelen toe, 20 seconden / snelheid 10. Spatel opnieuw naar beneden
  • - Voeg 1 eiwit en 20 gram kirsch toe, 30 seconden / snelheid 4
  • - Haal het deeg uit de mengbeker.
  • - Rol de marsepein in bolletjes en rol deze erna in de cacao of kokos
  • - Voor je serveert op een bordje, klop de overtallige cacao lichtjes af.

Recept in video:

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix