Geschikt voor
Porties
Voor 4 porties
Ingrediƫnten
- 50 gr parmezaankaas
- 1 citroen
- 1 knoflookteentje
- 100 gr oud brood (1 a 2 dagen oud)
- 500 gr water
- scheutje olijfolie
- schepje groentenbouillon De groentenbouillon die wij gebruiken kan je terugvinden op onze webshop
- groenten naar keuze bijvoorbeeld courgette, aubergine en wortel
- 2 tomaten
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel zeezout
- 1 theelepel peper
Instructies
- - Verwarm de oven voor op 190 graden.
- - Doe de parmezaan in de mengbeker samen met de zeste van de citroen 10seconden/snelheid 8
- - Doe de knoflook en brood erbij 3 seconden/snelheid 7
- - Haal het broodmengsel eruit en doe over in een kom. Vul de mengbeker nu met warm water en schepje groentenbouillon. Verwarm 7minuten/varoma/snelheid 1
- - Snij de groentjes in schijfjes en verdeel over de varomaschaal. Als de temperatuur varoma bereikt is plaats dan de varoma schaal op je Thermomix 15-20 minuten/Varoma/snelheid 1
- - Doe de groentjes over in een ovenschaal, bedek met schijfjes tomaat en doe de crumble erover.
- - Plaats in de voorverwarmde oven voor 15 tot 20 minuten tot de crumble krokant is.