Geschikt voor
Porties
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 1 sjalot (ong 35 gr)
- 40 gr boter, in stukjes gesneden
- 100 gr Roquefort, in stukjes gesneden
- 100 gr slagroom
- 1 koffielepel xantana of 1 eetlepel maizena
Instructies
- - Doe de sjalot in de mengbeker en hak 5 sec / snelheid 5 . Schraap naar beneden
- - Voeg de boter toe stel 3 min / 100 ° C / snelheid 1
- - Voeg de roquefort en room toe 5 min / 90 ° C / snelheid 2
- - Controleer de saus en voeg voor een dikkere saus 1 eetl. Maizenan of 1 kl xantana meng alles door 10 sec/ snelheid 4
- - daarna 2 min/90 graden / snelheid 2
- - Serveer warm bij pasta of rood vlees.
Recept in video: