400 grrabarber ( geschild en in stukken gesneden naargelang uw vacuüm zakje)
100 gr suiker
2-4 lepels mascarpone of vanille-ijs
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Voeg 30 gr amandelen turbo /2 sec
- Voeg vervolgens 50 gr bloem, 50 gr suiker, snuifje zout, 50 gr boter toe. 30 sec/deegfunctie
- Voeg dit mengsel toe aan een bakplaat met bakpapier en strijk dit uit
- Zet in oven voor 7-9 min
- Haal uit zet opzij
- Reinig de mengbeker
- Weeg met een kommetje op de mengbeker de suiker af, zet opzij
- Voeg de geschilde en in stukjes gesneden rabarber toe aan de vacuumzakjes
- Verdeel de suiker in de zakjes, trek vacuüm
- voeg het kookmandje toe en leg de zakjes rabarber toe voeg water toe tot deze onderstaan
- of voeg de blade cover of peeler toe en voeg de zakjes rabarber toe en voeg water tot de massa onderstaan
voor tm6 stel sous-vide 60 min/ 60 graden en start de thermomix
voor tm5 stel 60 min/60 graden/linksomdraai/snelheid 1
- knip de zakjes open dresseer de rabarber, voeg een beetje jus van de rabarber toe, op de rabarber een lepel mascarpone of vanille ijs werk af met de crumble