Spaghetti alla carbonara


Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gr verse spaghetti
  • 15 gr olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 sjalotten
  • 150 gr fijngesneden superano ham of gerookte spekblokjes
  • 4 eieren
  • 100 gr room
  • 125 gr parmezaanse kaas
  • zout en peper
Instructies

    spaghetti alla carbonara ingedrienten
  • - Indien de parmezaanse kaas in blok is malen we deze eerst fijn 10 seconden, snelheid 10
  • - Kaas in schaal doen en opzijzetten
  • - Sjalotten en teentjes look in de beker plaatsen 6 seconden/ snelheid 5
  • - Alles naar beneden spatelen, olijfolie toevoegen 3 minuten/Varoma/ snelheid 1
  • - Superano toevoegen 1 minuut/ Varoma/ snelheid 1(indien u spekblokjes gebruikt 3 minuten/ Varoma/ snelheid 1)
  • - Ondertussen water aan de kook brengen en de verse pasta koken (tijd volgens verpakking)
  • - 2 eieren en van de 2 andere eieren enkel het eigeel toevoegen, room, parmezaanse kaas, beetje zout en beetje peper toevoegen 4 minuten/ 70 graden /snelheid 1
  • - Pasta afgieten en terug in de pot of in serveerschaal doen
  • - Mengsel uit de Thermomix toevoegen, goed omroeren en serveren

Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix