Spaghetti alla carbonara


Ingrediƫnten

  • 500 grverse spaghetti
  • 15 gr olijfolie
  • 2 teentjes look
  • 2 sjalotten
  • 150 gr fijngesneden superano ham of gerookte spekblokjes
  • 4 eieren
  • 100 gr room
  • 125 gr parmezaanse kaas
  • zout en peper
Instructies

    spaghetti alla carbonara ingedrienten
  • - Indien de parmezaanse kaas in blok is malen we deze eerst fijn:
      10 seconden, snelheid 10
  • - Kaas in schaal doen en opzijzetten
  • - Sjalotten en teentjes look in de beker plaatsen, 6 seconden, snelheid 5
  • - Alles naar beneden spatelen
  • - Olijfolie toevoegen, 3 minuten, Varoma, snelheid 1
  • - Superano toevoegen: 1 minuut, Varoma, snelheid 1
  • -   (indien u spekblokjes gebruikt, 3 minuten, Varoma, snelheid 1)
  • - Ondertussen water aan de kook brengen en de verse pasta koken
      (tijd volgens verpakking)
  • - 2 eieren en van de 2 andere eieren enkel het eigeel toevoegen
  • - room, parmezaanse kaas, beetje zout en beetje peper toevoegen
  • - 4 minuten, 70 graden, snelheid 1
  • - Pasta afgieten en terug in de pot of in serveerschaal doen
  • - Mengsel uit de Thermomix toevoegen, goed omroeren en serveren

Share

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix