Tagliata van traag gegaard rund met rucola en parmezaan
Thermomix traag gegaard rund sous-vide met rucola en parmezaan

Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties
Voor 4 personen als voorgerecht
Ingrediënten

  • 300 gr entrecote
  • 2 eetlepels olijfolie
  • boter of olijfolie
  • zwarte peper van de molen
  • grof zeezout
  • Voor de afwerking
  • parmezaanschilfers
  • Rucola
Instructies

  • - Doe de entrecote met de olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en grof zeezout in een vacuümzak en trek de zak vacuüm.
  • - Gaar de entrecote sous-vide, 1 uur op 55 graden.
  • - Haal het vlees uit de vacuümzak en giet de marinade in een kommetje.
  • - Bak de entrecote kort op een hoog vuur aan in de pan in boter of olijfolie.
  • - Snijd het vlees met een scherp mes in plakjes en verdeel ze over de borden. Lepel er nog wat marinade over.
  • - Bestrooi rijkelijk met parmezaanschilfers en serveer er de rucola bij.

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix