+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Thermomix
Recepten
Tagliata van traag gegaard rund met rucola en parmezaan
Ingrediënten
voor 4 personen als voorgerecht
300 gr
entrecote
2 eetlepels
olijfolie
boter of olijfolie
zwarte peper van de molen
grof zeezout
Voor de afwerking
parmezaanschilfers
Rucola
Instructies
- Doe de entrecote met de olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en grof zeezout in een vacuümzak en trek de zak vacuüm.
- Gaar de entrecote sous-vide, 1 uur op 55 graden.
- Haal het vlees uit de vacuümzak en giet de marinade in een kommetje.
- Bak de entrecote kort op een hoog vuur aan in de pan in boter of olijfolie.
- Snijd het vlees met een scherp mes in plakjes en verdeel ze over de borden. Lepel er nog wat marinade over.
- Bestrooi rijkelijk met parmezaanschilfers en serveer er de rucola bij.
Share
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten