+32 50396865 (7op7 van 9u tot 23u)
Home
Over ons
Functies
kennismakingsworkshops
vervolmakingsworkshops
Blog
Thermomix kopen
Recepten
Boeken
Contact
Thermomix
Recepten
Tagliata van traag gegaard rund met rucola en parmezaan
Geschikt voor
TM31 -
TM5 -
TM6
Porties
Voor 4 personen als voorgerecht
Ingrediënten
300 gr
entrecote
2 eetlepels
olijfolie
boter of olijfolie
zwarte peper van de molen
grof zeezout
Voor de afwerking
parmezaanschilfers
Rucola
Instructies
- Doe de entrecote met de olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en grof zeezout in een vacuümzak en trek de zak vacuüm.
- Gaar de entrecote sous-vide,
1 uur op 55 graden
.
- Haal het vlees uit de vacuümzak en giet de marinade in een kommetje.
- Bak de entrecote kort op een hoog vuur aan in de pan in boter of olijfolie.
- Snijd het vlees met een scherp mes in plakjes en verdeel ze over de borden. Lepel er nog wat marinade over.
- Bestrooi rijkelijk met parmezaanschilfers en serveer er de rucola bij.
Delen
Pdf
Ontdek nog meer
Recepten
Ontdek alle recepten voor in de Thermomix
Recepten