Geschikt voor
Porties
15 tot 20 stuks
Ingrediënten
- 60 gr peterselie (1/2 bosje)
- 50 gr lenteui (2-3stuks)
- 800 gr witte vis (bijvoorbeeld kabeljauw, pengasius,...)
- 3 eieren
- 40 gr sneedjes brood (2 stuks)
- peper
- kruidenzout
- olie voor te bakken
- veldsla
Instructies
- - Voeg de peterselie en de lenteui toe aan de mengbeker 3 sec/snelheid 8
- - Schraap naar beneden
- - Opnieuw 3 sec/snelheid 8
- - Schraap naar beneden voeg de vis in grove stukken toe, tevens de 3 eieren, kruidenzout, peper en het brood in grove stukken geschuurd
- - 4-6 sec / turbo ( naargelang structuur vis)
- - Bak de vishamburgers in een pan
- - Serveer met veldsla
- Tip: De visburgers zijn ook heerlijk koud in een salade, tussen een sandwich….