Geschikt voor
Porties
8 worstenbroodjes
Ingrediƫnten
- 400 gr gehakt
- 2 sneetjes oud brood
- 8 vierkante vellen bladerdeeg (ongeveer 11cm x 11 cm)
- 2 sjalotten
- 2 eieren (1 ei + 1 eidooier)
- 1 teentje knoflook
- 1 soeplepel melk
- peper
- zout
- paprikapoeder
- tabasco
Instructies
- - Verwarm oven voor op 190 graden
- - Voeg 1-2 sneetjes brood toe 10 sec / snelheid 10
- - haal uit zet opzij
- - voeg look en sjalotten toe 5 sec /snelheid 5
- - schraap naar beneden
- - voeg nu 400 gram gehakt toe samen met ei, opzijgezet brood en kruid met peper, zout eventueel beetje paprikakruiden en enkele druppels tabasco 1 min/ deegfunctie
- - Verdeel het gehakt over de bladerdeeg
- - Rol elk worstje toe en las de randen met losgeklopte eidooier
- - Voeg bij de overschot van eidooier 1 eetl melk en bestrijk de rolletjes ermee
- - Bak ze gedurende 25-30 min
Recept in video: