Ontdek de veelzijdigheid van Thermomix, een essentieel keukenapparaat dat een onmisbare aanvulling vormt voor elke culinaire liefhebber. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid, een speciale viering, of gewoon om jezelf te verwennen, een Thermomix-cadeau is altijd een schot in de roos. Het wordt beschouwd als 's werelds toonaangevende keukenapparaat, met krachtige prestaties die koken naar een hoger niveau tillen en het bereiden van gezonde maaltijden moeiteloos maken. Ontdek de perfecte mix van gemak en culinair plezier met Thermomix

Openingsuren eindejaar van de Thermomix

Kom langs en vier de feestdagen met ons!

Bij de alleskunner geloven we in het delen van vreugde en culinaire passie. Dit eindejaar nodigen we je uit om langs te komen, te genieten van geweldige Thermomix-ervaringen en de perfecte geschenken te vinden voor je dierbaren.
Mis deze kans niet om de culinaire mogelijkheden van Thermomix te ontdekken en de feestdagen in stijl te vieren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Datums opendeur:
Zaterdag 25/11 en Zondag 26/11
Zaterdag 2/12 en Zondag 3/12
Vanaf Zaterdag 9/12 tot en met 30/12(met uitzondering van 25 december)

Tijd:Telkens van 14u tot 18u

Openingsuren eindejaar van de Thermomix

Wat kun je verwachten

  • Persoonlijke Uitleg: Sabrina, Steven staan klaar om al je vragen over Thermomix te beantwoorden.
  • Demonstraties: Ervaar de kracht van Thermomix in actie tijdens onze live demo's.
  • Unieke Geschenken: Ontdek exclusieve cadeaus met producten uit onze winkel, waaronder heerlijke kruiden, oliën en handige accessoires voor je Thermomix.
  • Culinaire Inspiratie: Verwen jezelf met onze selectie Thermomix kookboeken en ontdek nieuwe smaakvolle avonturen.
levering van de Thermomix

Thermomix geschenk

Geef deze kerst het geschenk van geluk! Thermomix is de perfecte verrassing voor al uw dierbaren. Iedereen die ervan houdt om thuis te koken, zal van het geschenk genieten.
We hebben Thermomixen in stock in het Kookatelier te Brugge en deze kunnen ingepakt meegegeven worden.
Wil je geliefde of familielid een Thermomix cadeau doen, maar is de volledige Thermomix iets te groot cadeau? Kom gerust een cadeaubon halen voor de Thermomix.

thermomix functie mixen

Thermomix

Thermomix TM6 als cadeau? Neem kijkje voor de prijs en promoties op volgende pagina

Thermomix
thermomix functie hakken

Liever een cadeaubon geven?

Thermomix kookboeken, met leuke recepten en handige tips bieden deze boeken een onuitputtelijke bron van ideeën. Het perfecte geschenk voor de liefhebber van koken. Laat deze eindejaarsperiode een culinair feest zijn met de Thermomix kookboeken.

Ik wil een cadeaubon
thermomix functie malen

Kookboeken

Thermomix kookboeken, met leuke recepten en handige tips bieden deze boeken een onuitputtelijke bron van ideeën. Het perfecte geschenk voor de liefhebber van koken. Laat deze eindejaarsperiode een culinair feest zijn met de Thermomix kookboeken.

Bekijk de kookboeken

Meer informatie over de Thermomix

Heb je ergens vragen bij over de Thermomix, de kooksessies, onze vervolmakingsessies, contacteer ons en we helpen je graag verder.