Geschikt voor
Porties
voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 2 sjalotten
- 1 appel
- 1 eetlepel boter of Ghee
- 1 eetlepel zachte kerriepoeder
- 1/2 eetlepel korianderpoeder
- 10 gr bloem
- 250 gr water
- 1 kippenbouillonblokje of schepje kippenbouillonpasta (bouillons uit onze webshop)
Instructies
- - Pel de sjalotten. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd in vieren.
- - Doe de sjalotten en de appel in de mengbeker, 5 sec./snelheid 5. Schraap naar beneden.
- - Voeg de boter of ghee, het kerriepoeder,het korianderpoeder en de bloem toe, 3 min./ 100 graden/ snelheid 1.
- - Doe er het water en het kippenbouillonblokje of de kippenbouillonpasta bij, 8 min./100 graden/snelheid 2.
- - Mix 1 min./snelheid 10.
- - Proef en kruid eventueel bij.
Recept in video: