Geschikt voor
Porties
voor 2 confituurpoten
Ingrediƫnten
- 1 kilo perziken
- 150 gr kokosbloesemsuiker of suiker
- 1 zakje agaragar (2 gr)
Instructies
- - Daags voordien was de perziken, snij ze door en ontpit ze voeg ze toe aan een kom en meng de suiker eronder, laat een nachtje in de ijskast staan ( zo moet je minder suiker gebruiken)
- - Vervolgens voeg je de perziken toe samen met de suiker en het zakje agaragar 18 min/100graden/linksomdraai/met antispatdeksel of varomamandje op het deksel/snelheid 1
- - Mix heel even 15 sec / snelheid 5
- - Controleer met lepel en schaaltje ( zoals de oma's het ook deden vroeger) of de structuur ok is
- - Ik heb deze confituur (10min/100 graden /linksomdraai/ met antispatdeksel of varomamandje op het deksel/snelheid 1) langer moeten zetten ( als er veel vocht in het fruit zit moet je bijzetten)