Perziken confituur


Geschikt voor

TM31 - TM5 - TM6

Porties

voor 2 confituurpoten

Ingrediƫnten

  • 1 kilo perziken
  • 150 gr kokosbloesemsuiker of suiker
  • 1 zakje agaragar (2 gr)
Instructies

  • - Daags voordien was de perziken, snij ze door en ontpit ze voeg ze toe aan een kom en meng de suiker eronder, laat een nachtje in de ijskast staan ( zo moet je minder suiker gebruiken)
  • - Vervolgens voeg je de perziken toe samen met de suiker en het zakje agaragar 18 min/100graden/linksomdraai/met antispatdeksel of varomamandje op het deksel/snelheid 1
  • - Mix heel even 15 sec / snelheid 5
  • - Controleer met lepel en schaaltje ( zoals de oma's het ook deden vroeger) of de structuur ok is
  • - Ik heb deze confituur (10min/100 graden /linksomdraai/ met antispatdeksel of varomamandje op het deksel/snelheid 1) langer moeten zetten ( als er veel vocht in het fruit zit moet je bijzetten)
Share Pdf

Ontdek nog meer Recepten

Ontdek alle recepten voor in de Thermomix