Geschikt voor
Porties
Voor 4 personen
Ingrediënten
- 80 gr parmezaanse kaas
- 40 gr pecorino kaas
- 25 gr olijfolie
- 1 sjalot
- 200 gr spekblokjes
- 4 volledige eieren
- 1 eidooier
- 500 gr spaghetti
Instructies
- - Breng water aan de kook in een ruime kookpot
- - Kook de spaghetti volgens de tijd op de verpakking
- - Maak ondertussen de saus in de Thermomix
- - Doe de parmezaanse kaas en de pecorino kaas in de mengbeker 10 seconden/ snelheid 10, doe over in een schaal en zet opzij
- - Doe de sjalot in de beker en hak 5 seconden / snelheid 5
- - Voeg de 200 gram spekblokjes en 25 gram olijfolie toe 5 minuten/ varoma/ snelheid 1
- - Doe over in een kom en zet opzij
- - Doe de eieren, eidooier met de geraspte kaas in de mengbeker, Mix 15 seconden / stand 4
- - Voeg dit mengsel toe aan de kom met de gebakken spekjes
- - Giet de spaghetti af en voeg het mengsel toe, goed omroeren
- - Kruid af met peper en zout naar wens
- - Serveer
Recept in video: