Geschikt voor
Porties
voor 4 personen
Ingrediƫnten
- 650 - 700 gr rundstoofvlees
- 2 eetlepels boter of Ghee
- 660 gr bruin bier
- 150 gr ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel perensiroop
- schepje mosterd
- sneetje bruin brood
- 2 wortelen
- tijm
- rozemarijn
- laurier
- peper
- zout
Instructies
- - Kruid het vlees met peper en zout en bestrooi het met 6 eetlepels (spelt)- bloem.
- - Verwarm een eetlepel boter of ghee in een pan en bak het vlees rondom aan,tot het een korstje heeft. Blus met het bier.
- - Pel de uien en de knoflook. Doe ze in de mengbeker, 5 sec./snelheid 5. Schraap naar beneden.
- - Voeg een eetlepel boter of ghee toe, 4 min./100 graden/snelheid 1.
- - Doe het vlees, de perensiroop en de kruiden erbij. Smeer de mosterdop het brood en leg het sneetje met de mosterd naar beneden in de mengbeker,60 min./98 graden, 100 graden in TM31R/ linksomdraai/snelheid lepeltje.
- - Schraap de wortelen en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe en laat nog wat garen, 10 min./98 graden, 100graden in TM31R/linksomdraai/ snelheid lepeltje.
- - Proef, breng op smaak en serveer.
Recept in video: