Het Thermomix receptenplatform Cookidoo.be

Thermomix receptenplatform cookidoo

Wat is cookidoo.be ?

Cookidoo is het online Thermomix receptenplatform
De eindeloze bron aan inspiratie. Haal meer uit je Thermomix. Het receptenplatform heeft meer dan 60 000 recepten van over de hele wereld. Alle recepten kan je raadplegen via je mobiel, tablet of desktop en op je Thermomix. Je hebt overal snel inspiratie voorhanden als je eens niet weet wat te koken. De Thermomix TM6 heeft ingebouwde wifi waardoor je zeer makkelijk recepten op je telefoon kan opslaan en meteen makkelijk kan terugvinden op je Thermomix. Alles is moeiteloos gesynchroniseerd tussen de verschillende toestellen. Voor de Thermomix TM5 kan je hiervoor een toebehoren deCook-Key aanschaven en zo ook je gekozen recepten op Cookidoo synchroniseren. Cookidoo werkt met een lidmaatschap voor slechts 36 euro per jaar waarmee je geniet van volledige toegang tot alle Guided-Cooking recepten op Cookidoo.

Betrouwbare recepten: De Thermomix recepten zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest, zodat je altijd de beste resultaten behaald. Dankzij de 'Guided-Cooking'-functie hoef je alleen de duidelijke stap-voor-stap instructies te volgen voor het maken van de meest spectaculaire gerechten.


thermomix Deksel
Van groentje tot masterchef, van klassiekers tot wereldgerechten
Cookidoo geeft je niet enkel inspiratie maar het helpt je ook om elk gerecht te doen slagen. Door het guided cooking zie je de instructies en video’s op je scherm. Of je nu een masterchef of groentje bent in koken, voor elk wat wils met het Cookidoo receptenplatform. Met toegang tot alle recepten wereldwijd kan je nieuwe recepten uittesten. Op reis iets super lekker gegeten? Zoek het op en misschien maak jij het wel zelf thuis klaar.
Leer andere smaken kennen en reis doorheen je gerechten. Wil je de Spaanse zon met mediterraanse keuken of liever Aziatisch? Met de landenfilter kan je makkelijk zoeken en ontdek je de wereld in je keuken.
Recepten op cookidoo
RECEPTEN OP COOKIDOO Van klassiekers tot speciale gelegenheden voor ieder moment, je vindt het juiste recept op Cookidoo. Niet veel tijd? Filter op snelle maaltijden en vind tal van recepten die jou helpen om snel een maaltijd op tafel te toveren.
Door de diverse filters op het platform kan je een recept vinden voor elke gelegenheid.
Tijdfilter: Met de tijdfilter kan je ervoor kiezen om de recepten te selecteren die bijvoorbeeld binnen de 30minuten klaar zijn.
Ingrediënt: Bepaald ingrediënt over in je koelkast? Bepaald ingrediënt in promotie en je wilt iets nieuws ermee maken? Zoek op het ingrediënt in Cookidoo en kies uit de verschillende recepten.
Receptcategorie: Op zoek naar pastagerechtje? Een voor- of hoofdgerecht? Een speciaal soepje? Vegetarisch recept? Zoek op een receptcategorie en krijg tal van inspiratie.
thermomix cook key
thermomix Deksel
Share met familie en vrienden
Kies jij de gerechten en je partner gaat naar de winkel? Zet de gerechten in je weekplanning en plaats alles op het boodschappenlijstje en deel dit met je partner in de Cookidoo-app. Wil je ideeën uitwisselen, dan kan je zeer makkelijk recepten delen met familie en vrienden. Wil je je favoriete recept op sociale media delen, ook dit kan in de Cookidoo-app
Plan je week met Cookidoo
Druk gezinsleven? Veel activiteiten ook nog 's avonds? Is koken bij jou thuis altijd een uitdaging? Plan jouw week makkelijk in Cookidoo.
Met "my week" plan je alles makkelijk in zodat je alles in huis hebt op het moment dat je gaat koken.
thermomix cook key
thermomix cook key
Cookidoo receptenplatform gebruiken op TM5?
De Thermomix Cook-key is een accessoire (verkrijgbaar in optie) dat we plaatsen op de zijkant van de Thermomix TM5, op de plaats van de receptensleutel.
De Cook-key maakt via Wifi een verbinding met het online Thermomix receptenplatform om de gekozen recepten te synchroniseren en op te slagen op de cook-key.
De cook-key is dus een lege receptensleutel met een geheugen van 8GB. Er is plaats voor wel 5000 recepten zodat je echt al je favoriete Guided Cooking recepten bij de hand hebt.
Deze zijn na het synchroniseren beschikbaar op het scherm zoals de recepten van de sleutel.
thermomix cook key stappen