Voor Thermomix bezitters organiseren wij thema vervolmakingworkshops. Onder begeleiding van een gediplomeerde kok maak je online live vanuit je eigen keuken een Thermomix menu.

Dit is een twee uur durende workshops waar we een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert klaarmaken. Door te werken met 4 verschillende camera's kunnen we jullie alle handelingen laten zien en kan je van thuis uit mee komen. We beantwoorden tijdens de workshop al je vragen.
Enkele dagen voor de online workshop ontvang je van ons via mail een boodschappenlijstje met alle benodigdheden om dit gerechtje te maken.

De online live kookworkshops gaan door via Zoom vanuit je eigen keuken, een computer of tablet met een goede internetverbinding volstaat. Je kiest er zelf voor of je je camera aanzet of niet. We koken samen ik in het kookatelier en jij thuis, via de chat kan je vragen stellen. Daarna kan je alles lekker smullen met je gezin of vrienden.
Een week voor de kookworkshop stuur ik je de boodschappenlijst door en zorg je zelf voor de ingrediënten. Indien je geen ervaring hebt met zoom, kunnen we altijd eens vooraf een testmoment met je organiseren.
De online workshop duurt ongeveer 2 uur.

Juni – Laat de zomer maar komen! ONLINE LIVE WORKSHOP

Een zalig seizoen waarbij we genieten van heerlijk fruit en kleurrijke lekkere groenten.
We maken met heel veel verse ingrediënten een heuse salade buffet met verrassende dressings. Niet alleen voor je bbq’s tof maar ook voor al die lekker buiten eten momentjes en picknicks…


Menu:

Prijs deelname online workshop: 20 EUR

Datums:

Zaterdag 26 Juni 2021 16u uur

Nog geen Thermomix

Leer de Thermomix kennen in een basis kooksessie.